Belastingaangifte 2014

Belastingaangifte 2014

Posted at maart 24, 2015 | By : | Categories : Belastingaangifte 2014 | 0 Comment

Eray Adviesbureau helpt bij belastingaangifte voor ondernemers en particulieren

Het is weer tijd om de belastingaangifte in te vullen. Voor velen, zowel particulieren als ondernemers, is en blijft dat een lastige klus. Wil je je geen zorgen om de belastingaangifte hoeven te maken? Schakel dan de specialisten van Eray Adviesbureau uit Rotterdam in: zij zijn namelijk gespecialiseerd in het verzorgen van belastingaangiftes.

Als belastingadviseurs kijken zij scherp naar de benutting van de ruimte binnen de belastingwetgeving waar je gebruik van kunt maken. Dit doen zij voor zowel ondernemers als voor particulieren. Hierdoor kun je optimaal profiteren van de fiscale faciliteiten die geld opleveren.

Over Eray Adviesbureau
Eray Adviesbureau is een toegankelijk administratie kantoor en belasting adviesbureau, waar de betrokkenheid met onze klanten voorop staat. Het kantoor is al meer dan 10 jaar actief in Zuid-Holland, met name in de regio Rotterdam en Schiedam.
Je kunt bij Eray Adviesbureau terecht voor allerhande belastingaangiftes: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffing en de aanvraag voorlopige teruggaaf. Door het uitgebreide netwerk met andere professionals (zoals fiscalisten, pensioenadviseurs, verzekeringadviseurs en meer), kan Eray Adviesbureau je ook van dienst zijn door van de juiste adviseurs gebruik te maken. Eray Adviesbureau onderscheidt zich door het persoonlijke contact en het actieve adviseren. Een goede ‘klik’ vinden zij dan ook erg belangrijk, omdat ze erg nauw betrokken zijn bij jou of je onderneming.

Administratie
Ondernemers kunnen ook voor hun financiële administratie, salarisadministratie en jaarrekening bij Eray Adviesbureau terecht.Ook voor het op orde brengen van administratieve zaken kun je bij Eray Adviesbureau terecht. Daarnaast zijn zij als interim/administrateur inzetbaar voor ondernemingen die nog geen fulltime administrateur nodig hebben, maar wel periodiek een administrateur op kantoor aanwezig willen hebben,

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op via onderstaande gegevens,

Eray adviesbureau

www.erayadvies.nl

 

Eray Adviesbureau
Graafstroomstraat 75
3044 AP Rotterdam
TEL: 010 7171020
info@erayadvies.nl

Bepaalde belastingregel en tarieven zijn aangepast in 2014.

Lees wat er verandert voor uw inkomstenbelasting in 2014.

 

About Eray Advies