Online boekhouden

Online Boekhouden

Als u liever zelf de boekhouding wilt verwerken, dan kunt u ook bij ons terecht voor de online boekhouden versie van het boekhoudprogramma Exact online. U verwerkt thuis en/of vanaf uw werkplek de administratie via internet. Indien gewenst kan ons kantoor die administratie inzien. Op deze manier kunnen wij u begeleiden en adviseren, maar heeft u tegelijkertijd zicht op de actuele stand van uw financiële administratie.

 

Uitgebreide functionaliteit

We bieden een zeer compleet pakket tegen een zéér scherpe prijs. Er is al een ZZP-pakket inclusief factureren en e-bankieren (afschriften inlezen en snel boeken van betalingen). Wil je over  alle functionaliteiten via ons Online Boekhouden, zoals uren factureren, artikelbeheer en een projectadministratie. Ons meest uitgebreide pakket is ERAY-PRO, deze bevat alle functionaliteiten die een wat groter MKB bedrijf nodig heeft. Dus als je klein begint en groter wordt groeit Eray Advies met je mee.

 

Waarom Online Boekhouden?

Boekhouding en online lopen naadloos in elkaar over. Het resultaat? Veel tijdwinst en 24/7 wereldwijd inzicht van elk aspect van uw bedrijf. Kies voor de cloud. Wat een gemak.

- Boekhouding online.

- Makkelijk online samenwerken met ons.

- In 1 oogopslag zien hoe uw bedrijf ervoor staat

- Profiteer o.a. van bankintegratie, facturatie en Scan & Herken.

- Makkelijk aan de slag

Aangiftes

De volgende aangiftes worden door ons kantoor verzorgd:

- Inkomstenbelasting (alle biljetten)
- Vennootschapsbelasting
- Omzetbelasting
- Loonheffing
- Dividendbelasting
- Erf- en Schenkbelasting
- Huur-, Zorg- en Kindertoeslagen

www.erayadvies.nl

online boekhouden – www.erayadvies.nl

Wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.