Over ons

Eray Advies

Eray advies is een dynamisch administratiekantoor en sinds 2005 gevestigd in Rotterdam.
Veel bedrijven hebben de weg naar ons kantoor gevonden. Onze formule is hierbij succesvol. Door onze jarenlange ervaring in de accountancy en het bedrijfsleven kunnen wij u op een breed terrein adviseren en begeleiden.

Wij zijn laagdrempelig en bijna 24/7 bereikbaar. Onze werkwijze is klantvriendelijk, servicegericht en transparant. Voor veel bedrijven verzorgen wij ook de salarisadministratie.

Ook verenigingen en stichtingen weten ons te vinden. Daarnaast hebben wij ook een aangiftepraktijk. Voor veel particulieren verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting.

Eray AdviesZakelijk en Particulier

Ons kantoor is gericht op het midden- en kleinbedrijf (MKB); van B.V. tot en met de zelfstandige zonder personeel (ZZP-er). Wij zijn ook particuliere klanten graag van dienst bij diverse administratieve en fiscale vraagstukken.

Binnen ons administratiekantoor in Rotterdam vindt u alles onder één dak. Wij verzorgen onder meer , de verwerking van de boekhouding en de complete loonadministratie. U kunt daarbij rekenen op deskundig advies.

Op deze website vindt u informatie over al onze diensten. Ook houden wij u graag op de hoogte van het laatste nieuws op fiscaal gebied. Mocht u meer willen weten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.